Hei Ålesund

I går kveld dro vi fra Molde til Oslo. Se den fine flytrappa de har i der. Den er genial når flyplassen ikke har broer. Passasjerene måtte ellers stått ute i allslags vær og vind og det er det jo mye av på mørekysten.Det var et par tre minusgrader i går og vi pådro oss 30-40 minutters forsinkelse fordi bremsene på tankbilen, som skulle fylle drivstoff til oss, hadde frosset. Vi kom oss i alle fall avgårde til Oslo etterhvert. Her er min kjekke og blide kollega Linda i ferd med å pakke sammen utstyret vi har brukt til kaffeserveringen. Vi har gode og faste rutiner på jobben ombord, både med sikkerhet og servering. Her er jeg igjen, hei,hei:)). Akkurat kommet inn på hotellrommet i Ålesund. Kan ikke si jeg var sliten akkurat etter kun to flyturer. Det gjelder å spare på de minnene når det røyner på som verst de gangene vi har 7 turer på en dag.Nå har jeg akkurat vært nede og spist den deiligste frokosten sammen med en gjeng kollegaer. Vi har det så hyggelig rundt frokostbordet og det gir den beste stemning og start på dagen. Noen skulle ut på jobb nå snart, noen midt på dagen og noen skulle ut i kveld. Kapteinen og copiloten som skulle ut senest møter jeg igjen i kveld. Vi skal fly tur/retur København fra Oslo sammen i kveld.Som dere ser fra hotellvinduet mitt så ligger det et dryss snø over Ålesund i dag. Nå er jeg klar for å ta meg en liten luftetur ut i byen før jeg drar videre.

Stay tuned, vi ses fra Oslo i morgen.

7 kommentarer om “Hei Ålesund

  1. Flott i Ålesund. Vi har gode venner der. Vi voknet til minus 11 idag, og det er et tynt hvitt lag på bakken, men det er meldt regn i morgen. Mannen har hatt influensa siden 30.12, idag kom den til meg dessverre.
    Ha en fin dag videre.

  2. Vi har nok bodd på samme hotell i natt, og vakna til samme utsikten – og fått «norges beste» hotellfrukost.
    Ålesund er ein vakker by som er hyggeleg å besøke, men denne gangen vart det litt for kaldt for tur på Aksla og anna aktivitet.

  3. Så moro og lese om jobben din, varierende hvor du står opp og legger deg hver kveld, men det blir nok en vane det og som alt annet….;)

    Ja, så liten koffert må enn velge nøye hva du skal ha med oppi, og du skal jo ha litt «vanlige» klær også, flink du er som tar med antrekk til yoga !!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.