Gardiner

Det er ikke like enkelt som man skulle tro å finne nye gardiner. I alle fall om man ikke helt vet hva man vil ha, eller om man vet hva man vil ha, og ikke finner det.

Jeg har en veldig hyggelig kollega, Kari, som både jobber som flyvertinne og som profesjonell gardinsyerske. Hun tipset meg om det nyeste innen gardiner.

Nemlig å blande to forskjellige stofftyper og ha kontrast i farge og struktur eller samme stoff, bare i forskjellige farger.

Jeg valgte å sy mine i speilfløyel og naturfarget lin. I og med at jeg da fikk en søm som er synlig på baksiden, valgte jeg å helfore dem med kremfarget bomullssateng.

Det var ganske mye jobb, men jeg er veldig godt fornøyd med resultatet. Synes fortsatt det er litt uvant at de er så side, men jeg kommer til å ha dem slik.

3 kommentarer om “Gardiner

  1. Hei på deg …. takker for hilsen på fotobloggen min. Aner ikke hvordan du fant frem til meg, siden vi blogger om forskjellige ting. Uansett er det alltid hyggelig med nye besøkende. Etter noen klikk fant jeg frem til den nye bloggen din. Liker utformingen! Ble selvsagt nysgjerrig og ser at du jobber i samme selskapet som min mann. Kanskje dere kjenner hverandre også? Nok om det …. liker spisestuen og gardinene dine. Selv drømmer jeg om ny spisestue, noe i samme stil som din.

    Ønsker deg en fin uke!

    Hilsen Irene

  2. Så fine gardinene dine er. Du er flink!!!
    Synes todelt er kjempefint. Jeg så det i et interiørblad og tenkte at det var noe for meg, men jeg er litt lat og gidder ikke sy 😮
    Jeg vet jeg burde….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..