Klar igjen

Da er kofferten pakket og jeg er på vei ut på nye eventyr i fire dager. Fem fridager er over så forsvinnende fort og jeg står igjen og lurer på «hva skjedde?»

Fra nyttår startet jeg på et nytt arbeids- og fritidssystem. Jeg skal nå  arbeide etter en fast nøkkel i redusert stilling, som er fire dager på jobb og fem dager fri. Dette ruller og går fast året rundt og ved ferier får jeg fri de fire dagene i en arbeidsperiode og med fem fridager foran og bak, altså 14 dager. Sommerferie gir to arbeidsperioder fri, til sammen 23 dager.

Fem er jo mange fridager og fritid er en luksusvare. Jeg kjenner at jeg på mange måter føler meg rik og jeg verdsetter det mer enn gods og gull. Da har jeg jo også god tid til å finne på nye gjøremål, også blogginnlegg, ha,ha.

Ulempen er at lysten til å dra på jobb har en tendens til å være på et heller labert nivå når jeg har hatt mange fridager. Det er noe med å være i «loopen». Det kan noen ganger være litt utfordrende å hoppe inn igjen.

Håper du liker den nye bloggen min og hjertelig velkommen tilbake.

8 kommentarer om “Klar igjen

  1. Fritiden settes mer og mer pris på. Det kjente jeg også da jeg jobbet. Sykdom ble dessverre «min bane». Nå prøver jeg å nyte all fritiden. Lengter etter kollegane mine, så noen av oss treffes til lunch annen hver mnd ca. Det beste er at vi kan dra ferie uten å være avhengig av helg eller dato tilbake. Mannen er også nå heltidspensjonist. Det høres fint ut med fast turnus, og feriedagene synes jeg du får mye ut av egentlig.

 1. Liker så godt layouten på din nye blogg, har lyst til å herme…men, hvor har du funnet denne tro?
  Sånn man må betale for tro?

  Kan skjønne 5 dager av / fri, kan gjøre det litt mer tungt å komme i jobb modus igjen.
  Tror jeg hadde hatt vanskelig med det, men det sies jo at alt blir en vane, så la oss håpe det blir det etterhvert for deg og.

  Ja, rart det hvor verdifullt fridager blir, man skjønner det mer og mer jo eldre enn blir.

  Kanskje du får sjans til å reise noe mer bort, nå med 5 dager fri på rad?

  God arbeidsuke ønskes deg 🙂

   1. Så flink du er !
    Eneste jeg er litt skeptisk til er å ha fullt navn ute der i «space» serru…….hmm….får ta en titt på det en dag 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.