Serier på Netflix 

Jeg tilbringer mye tid på forskjellige hoteller og da blir det ofte til at jeg sitter med iPaden og ser serier på Netflix. Jeg har lyst å presentere noen som kanskje ikke er de aller mest populære. Naivt og sneversynt, tenker du kanskje om å bruke så mye tid på film. Ja, enig og jeg har ofte dårlig samvittighet for at jeg ikke heller bruker tiden på mer informative og lærerike programmer og aktiviteter. Netflix går også utover litteraturen. Jeg leste mange flere bøker før jeg fikk meg Netflix på iPaden.

Men altså, dette gir meg avslapping og virkelighetsflukt fra all elendigheten som finnes rundt oss ellers i verden, og så er det lettvint.

Her er min liste over noen jeg har sett og anbefaler

Magic City

img_0119Dette handler om luksushotellet Miramar Playa på Miami beach på slutten av 50-tallet, hotelleieren Ike, Cuba og mafia.

The Crown

img_3251Historien om Dronning Elisabeth. Den holder jeg på med nå og har foreløpig sett tre episoder.

Outlander

Jeg hadde ikke trodd jeg skulle like dette, men det gjorde jeg. Handlingen foregår på det Skotske høylandet på 1700-tallet og er en tidsreise. Clare er gift og tilbringer noen dager i Skottland med ektemannen rett etter krigen og en hendelse gjør at hun plutselig befinner seg på 1700-tallet og møter Jamie.

Rita

Dansk serie om den superkule læreren Rita som ser barnas behov og er en dyktig, og litt utradisjonell lærer. Ikke like dyktig i privatlivet kanskje.

Suits

Advokatserie der Mike Ross er en dyktig «advokat» som jobber for superadvokaten Harvey. Det er bare det at Mike droppet ut av studiet og aldri tok eksamen, men det er det få som vet. Jeg elsker de kvinnelige karakterenes antrekk, sukk.

Velvet

Spansk serie fra et motehus. På 50-tallet tror jeg det må være. Her møter vi Alberto, som er arving til motehuset og har vært betatt av syersken Ana hele sitt liv. Litt type Upstairs og Downstairs. Serien er verdt å se om så bare for kostymene. Åååå, det er så mange fine antrekk. Litt irriterende, ganske mye faktisk, er overspillingen som det er relativt mye av. Det blir til tider «too much» , men jeg holdt ut fordi Alberto og Ana er de skjønneste karakterer.

The Fosters

Et lesbisk par har et biologisk barn og fire adopterte og vi tar del i deres hverdag og utfordringer.

Land girls

Om fire jenter som arbeider for the Women’s Land Army i England under krigen.

The Fall

Stella Gibson drar til Belfast for å fange en morder. Her har jeg bare sett første sesong og jeg kommer til å se flere etter hvert.

8 kommentarer om “Serier på Netflix 

 1. Jeg elsket the Crown !!! De andre her har jeg ikke sett, men det er et par jeg har lyst til å sjekke ut her. Jeg har sett alle episodene av Miss Fishers murder histories og for meg som er en smule mat nerd Så vil jeg anbefale alle episodene med Chefs Table Og dokumentar om champagne som heter champagne

 2. Her var det mange serier du fulgte !
  Har kun sett Suits, og da på tv….så alle her var nye forslag for meg, og takker for det.

  Vi holder på kun med 1 serie av gangen, og har endelig sett hele ferdig Escobar, sann historie om narko baronen. Til tider ganske fæl. hva han gjorde……
  Nå igang med Marco Polo, må velge litt som mannen liker.

  Når jeg er alene, ser jeg alltid på Sherlock Holms, veldig fin og elsker å se glimt fra London vettu 🙂

  God helg !

 3. Velvet er bare helt deilig og søt. Håper sesong 3 kommer snart. Nesten underlig å bli så begeistret over en spansk serie.
  Eli

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.