Jobben min

Jobben min er noen ganger uforutsigbar, som i dag for eksempel.

Da jeg la meg i hotellsengen ved midnatt i går trodde jeg at jeg skulle ha overnatting i Oslo i natt, fra lørdag til søndag og komme hjem søndag midnatt. En telefonsamtale fra Stockholm i formiddag fortalte meg at jeg heller skulle dra hjem og fly en tur ut fra Stavanger i morgen kveld i steden. Så nå sitter jeg her da og venter på flyet til Stavanger og gleder meg til å legge meg i min seng i natt.

Håper du har er fin lørdagskveld.

3 kommentarer om “Jobben min

    1. Synd at det er vanskelig for deg å kommentere, Tove. Jeg testet på mannens ipad og la bare inn hans e-postadresse og navn ved kommentarfeltet og sente. Det fungerte veldig enkelt, så jeg vet ikke hva som er problemet hos deg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.