Kvelden i går

Det var siste kvelden før jobb igjen og husker dere at jeg for fem dager siden sa at dagene ville forsvinne fort? Det gjorde de og nå er det på jobb i 4 dager for meg. I dag har jeg bare en liten tur nå i formiddag og kommer hjem til Mannens lørdagstapas i kveld. Gleder meg. Det blir fint, for fra i morgen blir jeg borte til tirsdag.

Fire dager på jobb og fem dager fri er en herlig fordeling.Noen ganger kjøper jeg en potteplante til å ha på bordet i steden for avklippede blomster. Jeg er like forelsket, ja, kan nesten bruke det uttrykket, i hortensia til alle årstider. Ute og inne og i alle farger.

Det kjekkeste jeg gjorde på de fem fridagene var å ta Signe, som nå er blitt 15 måneder, til helsestasjonen til kontroll og vaksine. Hun var så skjønn og flink og lagde ikke en lyd da vaksinen ble satt inn i armen. Foreldrene var veldig opptatt på jobb og jeg er bare glad for å hjelpe til.

Mannen og jeg gjorde noe annet veldig kjekt også. Det et skal jeg fortelle om en annen gang.

Tusen takk for at du besøkte bloggen min og håper du har en super lørdag.

En kommentar om “Kvelden i går

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.