Møbler fra Slettvoll

Ååååå..Slettvoll har så mye lekkert og delikat altså. Jeg har bare lyst å ta med komfyr og kjøleskap og flytte inn i butikkene deres.
Vi har to gamle, velbrukte og falmede sofaer og har så lyst å bytte dem ut. Skal vi bytte følger så mye med, som nytt gulv og bord f.eks. Og hvilen farge? Jeg har litt lyst på en blåturkis sofa, men våger jeg det mon tro? Jeg vil ha en sofa og to stoler.

img_3230Vi kan tenke oss noe som denne her. Dublin heter den. Vi liker litt rette og strenge linjer. En mørk sofa er uaktuell. Vi har to koksgrå go’stoler og på dem viser hvert lyse hårstrå og hvert støvfnugg og det takler jeg heller dårlig.


Dette er samme i lys farge, men med sikkert litt mykere puter siden de buler litt opp. Jeg liker best de stramme flate putene. I alle fall estetisk, men sittekomforten er kanskje bedre med disse. Og hvilke stoler skal vi ha, det må vi også bestemme oss for.

img_3268
Skal vi ha to stoler som dette, eller to tradisjonelle lenestoler. I alle fall må det bli to nette og luftige tror jeg.

Alle disse møblene og bildene er fra Slettvoll.

Vi lever godt med det vi har, men det er kjekt å fornye seg litt også.

10 kommentarer om “Møbler fra Slettvoll

  1. Ikke enkelt å velge ny sofa nei, for man skal jo tross alt ha den en stund 🙂 Fine var de alle sammen, men aller finest var giraff-bildet du hadde på veggen 🙂

  2. Mye lekkert hos Slettvoll. Nå er det mye farge på møbler igjen. Blåturkis høres lekkert ut. Vi har to treseter, som står mot hverandre. De er store. Angrer for at vi ikke valgte en sofa og to stoler. Lykke til med valg.

  3. Jeg var med at min foreldre skulle kjøpe sofa før jul. Det hjelper lite med fine bilder om sofaen ikke er god å sitte i. Min erfaring er at sittekomforten ikke nødvendigvis blir bedre med myke sitteputer. Mine foreldre var avhengig av en sofa som ikke var så høy og ikke så dyp, men den skulle ha så høy rygg som mulig. Den skulle heller ikke være for myk. De fant en. Heldigvis kunne de velge akkurat det stoffet som passet hos dem.

  4. Så morsomt dette var!Vi har akkurat bestilt nettopp Dublin sofa i den myke varianten.Vi liker og litt god sittekomfort,men den andre ble altfor stiv.Skal jo ha det litt behagelig også når en slapper av i en sofa!Vi valgte Charlie stoler til,alt i lys mulberry som passer hos oss.Lykke til med valget!

  5. Eng, Slettvoll butikker kan enn bare drømme seg bort i…har en flott en i Tønsberg, som jeg stadig stikker innom.
    Deilig å drømme seg litt bort i nye møbler, så vips finner du ut hva du har lyst til å ha !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.