Litt nytt til sminkepungen

Jeg blei så inspirert av filmen til Lisa Eldridge (se HER) at jeg tenkte at det er på tide for meg å fornye meg litt.Jeg kjøpte bl.a. en Creme Puff Bluch fra Max Factor, øyenskyggen fra No7 som hun brukte og eyelineren fra L’Oréal. Og så kjøpte jeg vippetang. Jeg har aldri i mine 55 år prøvd vippetang. Utrolig, men helt sant altså. Jeg skjønte at det kunne man nesten ikke klare seg uten, så nå bruker jeg den hver dag, ha,ha.

Da jeg var på Boots apotek fikk jeg med en gave da jeg kjøpte tre ting fra No7. Inni gaven var bl.a. stiften No7 Pop & Glow Cream Blush og den er jeg kjempefornøyd med faktisk.

Det jeg har brukt lenge, og ikke kan klare meg uten, er min Lip Line Fixer fra Bodyshop. Det er en slags vokspensel som fyller i de fine linjene rundt leppene slik at leppestiften ikke flyter utenfor. Du vet, de fleste av oss godt voksne damer har jo fått noen linjer opp gjennom årene og jeg klarer meg ikke uten leppestift. Jeg har også kjøpt meg en nydelig lipgloss fra Clarins. Mmmmm, den både smaker- og ser ut som godteri.

Ha,ha, her blei det så mye reklame at jeg lurer på om jeg kan sende en faktura til de forskjellige fabrikantene.

6 kommentarer om “Litt nytt til sminkepungen

 1. Åh så gøy og fornye sminkepungen litt 🙂 Jeg har vippetang, men jeg tror ikke min er så bra. Jeg klyper meg selv i øyet alltid, på det venstre øyet hahaha. Det høyre går bra. Jeg får kanskje kjøpe en nyere 😉
  Du finner så mye fint synes jeg 🙂 Kos deg og ha en fin lørdagskveld!

 2. Sånn reklamer liker jeg, for jeg liker å lese hva folk sier om produkterer som de har måtte KJØPE selv !
  Jeg og sliter med leppestift som flyter litt utover…og det er så lite pent når man bruker litt mørk farge.
  Så takk for veldig bra tips om den: Lip Line Fixer fra Bodyshop
  Den skal prøves ut !!

 3. Etter eg las det forrige innlegget ditt og såg videoen har eg faktisk prøvt
  litt meir ut det eg allereie har i skapet. Vippetanga har eg alltid brukt, men vipper som
  står rett fram må ein ty til hjelpemiddel.
  Eg bruker ikkje sminke anna enn på augene til kvardags, men kjekt å fiffe seg litt opp
  når ein skal ut.
  Takk for fint innlegg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.