Babynest, ballongbukse og vognpose.

Min niese skal få en liten tulle om ikke så lenge og jeg har fått forespørsel om å lage ting til babyen. Jeg er jo ikke vanskelig å overtale når noe skal lages, ha,ha,ha.Det første jeg lagde var en vognpose som er fylt med en sommerdundyne.img_4690Et behagelig, mykt, trygt og godt babynest stod på ønskelisten.

Nestet har bomullsstoff utenpå og tynn fleece inni og er fylt med platevatt. Jeg har brukt mønster fra Stoff&Stil.

En søt ballongbukse i str. 68 har jeg også laget til den lille frøkna.

Tingene skal overleveres i dag og jeg håper de vordende foreldrene blir fornøyd.

9 kommentarer om “Babynest, ballongbukse og vognpose.

  1. Så snill du er, tante! Veldig fint stoff på vognposen, det likte jeg godt. Håper koser dere i dag, skulle ønske jeg var hjemme! Stor klem.

  2. Åh så fine, pene og praktiske ting du har sydd. Disse blir nok satt veldig stor pris på 🙂 Gratulerer med familieforøkelsen som kommer 🙂 God søndag! her snør det!!!! 😮

  3. Så flink du er! Det er ikke alle som klarer å lage så flotte ting! Den rosa balongbuksen var også søt. Det er viktig å ikke glemme fargene til barn, de er viktige. Og de helt små har best av pastellfarger. Men ikke grått!!!! En god søndagskveld ønskes av Tove/fargeneforteller.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.