En dag i Oslo

Jeg har nesten hele dagen i Oslo, i alle fall frem til kl 18. Etter en lang og god hotellfrokost med mine hyggelige pilotkollegaer tok jeg turen til Bogstadveien, men jeg kjente raskt at handlehumøret var fraværende. Må du også være i «mood» for å orke gå i butikker? I alle fall i klesbutikker for min del. I steden blei det kaffe og en grov scone hos Baker Hansen. Det var bare så godt å sette seg ned, nyte og bare være. Ute var det surt, fuktig og kaldt, og jeg var ikke kledd for anledningen. Jeg må innrømme at noen ganger er det uendelig godt å bare være på hotellrommet og ikke gjøre noe som helst fornuftig.Og se på disse herlighetene jeg fikk forbi. Gåsunger og tulipaner. Man kan bli glad og varm om hjertet bare av å se på disse skjønnhetene, som minner oss om en vår som venter et sted der fremme.

7 kommentarer om “En dag i Oslo

 1. Ja, jeg må også være i det rette hjørnet for shopping. Etter siste flytting, oppdaget jeg hvor mange ting vi egentlig hadde, og ble kurert for en stund 🙂

 2. Shopping is a pain. Jeg shopper heller opplevelser. Egentlig, jo jeg gjør det; men en sjelden gang er shopping etter klær moro. Men ikke ofte. Særdeles sjeldent. Jeg koser meg mer med andre ting 🙂
  Det er surt i dag, det snør ute nå, sånn våt tung snø her. Det ser ut som om det legger seg også. Hufsete vær. Da er det godt å være inne nå i kveld. Kos deg videre på jobb og håper du får et superduper hotell neste natt 🙂

 3. Blir til at jeg savner litt shopping / butikker når enn på bor landsbygda i Italia ! hahahaha
  Sparer mye penger på det og, men må innrømme at shopping er faktisk ikke lenger noe jeg gjør i Oslo.
  Da heller Tønsberg når jeg er hjemme, fordi jeg har funnet mine faste butikker der, også selvsagt i England når jeg besøker mor, og det skal jeg i mars = shopping !!!

  G
  o
  d

  h
  e
  l
  g

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.