Er bloggverdenen bare for de yngste, spør jeg.

Er bloggeverdenen for det meste forbeholdt ungdommer og unge voksne? Da tenker jeg på typen private blogger og ikke de mer profesjonelle som omhandler reiser, politikk, samfunnsliv osv.


De fleste blogger jeg finner er som oftest skrevet av-og for unge jenter og er fremmed for meg, og det skal de være. De unge skal ha sin ungdomstid, voksenrollen kommer tidsnok. Av og til stikker jeg innom mammablogger og det kan noen ganger være inspirerende for meg med tanke på barnebarna mine.

Med min blogg ønsker jeg å ta deg med inn i mitt dagligliv med jobb, hjem og barnebarn. Daglig deler jeg ting jeg driver på med, og dette er min hobby. Håper du liker det og kanskje blir litt inspirert av og til. Jeg er ydmyk og takknemlig for at du besøker meg om og om igjen.

 

3 kommentarer om “Er bloggverdenen bare for de yngste, spør jeg.

 1. Jeg husker bloggtidens spede start, den gang da jeg oppdaget en svensk blogg (Saravillfara) og ble helt tatt av konseptet. Den gangen hvor vi var unge voksne som blogget om hverdagen vår, interiør og matoppskrifter og laget fine bildecollager og var opptatt av å være venner med hverandre. Jeg fant en fin gjeng voksne damer – Anne som fotograferer så fint, Petunia, Ida, Nina som skrev så fantastisk morsomt og med en snert. En hyggelig dame fra Skien som bakte masse brød og strikket. En dansk blogg – Slagt en hellig ko – (still going strong!) … og jeg koste meg vanvittig med min første blogg i mange år.
  Plutselig skjedde det noe…
  Flere av mine voksne bloggvenner fra den gang da har jeg som «private venner» på facebook og det er jeg så glad for, fordi de har betydd masse for meg online med sine inspirerende innlegg, tekster og bilder. Deriblant du.
  Nei bloggverdenen er ikke bare for de unge, men markedskreftene har rettet seg den veien.
  Jeg koser meg med min blogg, din blogg og diverse andre bloggere jeg synes har litt mer for seg enn hva jeg føler Topplista har 😉
  Jeg liker bl.a Listebloggen (blogspot), Glamourbibliotekaren, Hjartesmil, Slagtenhelligko, Call me cupcake, eye-swoon, up close and tasty, We eat together… med flere.

  Veldig glad for at du har en – nå enda tydeligere – voksen stemme med din blogg, for å si det sånn! Du er flink Ingrid!!! 🙂

 2. Jeg ble kjent med en del de første årene jeg blogget. Jeg hadde faktisk bloggtreff her i 2012. Jeg forteller også om hva jeg holder på med og håper at lesere synes at de noen ganger finner et tips.

  Jeg overrasket over hvor mange som leser noen av bloggene til tross for at det verken er noe særlig innhold eller godt språk. Og så er jeg sjokkert over mye penger de mest besøkte bloggene tjener.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.