It’s time

Ja, det er tid for min G&T. Som noen av dere vet, så jobber jeg mange weekender, veldig mange faktisk. En frihelg i måneden er det vi har krav på, derfor er de nesten hellige for meg, frihelgene.Jeg er veldig glad i gin and tonic, og hver frilørdag når klokken nærmer seg 17 kjenner jeg at «it’s time».  Helgefreden senker seg og i kveld spiller  Passenger på stereoanlegget.

3 kommentarer om “It’s time

  1. Nice!! En fredagsdrink er et must hos oss også 🙂 Det er ofte Cosmo eller GT for meg, men noen ganger blir det bare et glass vin og så er det nok for meg 🙂
    En frihelg i månenden er det du har krav på? wow.. det va’kke mye 😦

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.