God morgen, kjære dere.

Det er en flott morgen her hos meg. Solen er på vei opp på en skyfri himmel, ikke en bevegelse i trærne utenfor og gressplenen er grønn. Jeg kjenner meg frisk og rask, og i ettermiddag venter fire nye arbeidsdager. I dag og i morgen er det dagsturer, og det er fint, men jeg liker også å bare være borte alle fire dagene når jeg først er i loopen. I dag skal jeg først fra Stavanger til Oslo, så til Paris og tilbake til Oslo, før jeg sent i kveld flyr tilbake til Stavanger.

Og ikke minst, jeg er så uendelig takknemlig for akkurat du besøker meg her på bloggen min, min hobby, og ingen lesere = ingen glede og inspirasjon. Jeg rørte sammen et par egg til en omelett til frokost i dag og slengte oppi resten av noen stekte grønnsaker jeg fant kjøleskapet. Digg!

Ha en superduper fin dag, kjære dere.

10 kommentarer om “God morgen, kjære dere.

 1. God morgen !
  Det er ei fryd å stikke innom deg.
  Du skriv så eg føler me sit og snakka saman 🙂
  Eg har lese fleire flotte innlegg under som eg ikkje har kommentert,
  av forskjellege grunnar har eg bore litt «av» siste dagane.

  Ynskjer deg ein strålande dag.

 2. Hei ! Har lest bloggen din en god stund og koser meg med å lese den. Er innom hver dag. Ha en god arbeidsøkt, hvor du enn er i verden.

 3. Eg er ikkje så flink med dette, leser bloggen kvar dag, men får ikkje til å kommentere. Prøver meg på nytt😃

 4. Det er så triveleg å følge deg på bloggen, men eg er diverre ikkje alltid like flink å gje respons.
  So leser eg med fornøyelse om arbeidsdagen din som kabinpersonell, – for meg som tidvis er ille plaga av flyskrekk er dette med på å «normalisere» flyreiser. Å, ja, – eg veit godt at det er mykje farlegare å køyre til flyplassen enn å reise med fly, og eg har flydd mykje gjennom åra, men på dette punktet er det ingen forbindelse mellom det eg veit og det eg føler. 😉
  Og dagen har vært strålande ! Har bursdag i dag og feirer i sol og varme på Tenerife, Har gått lang fottur i nydeleg vær, og no er det cava og tapas på menyen sammen med min kjære.
  Ha ei strålande veke !

  1. Kjære Sofie. Aller først sender jeg de største gratulasjoner med dagen din i går. Å feire i deilige omgivelser med sin kjære er topp, bobler på andreplass. Tusen, tusen takk for at du leser bloggen min. Det setter jeg umåtelig pris på. Når det kommer til flyskrekk, så er ikke alle tanker og følelser alltid rasjonelle. Slik er vi mennesker, og det er jo fint at du utfordrer deg selg selv og flyr likevel. Godt jobba, og fortsatt fin ferie.

 5. Hei. Veldig trivelig å besøke bloggen din. Første gang jeg legger igjen kommentar, men ikke første gang jeg er innom. Enig med forrige kommentar ang. flyskrekk. Liker ikke å fly selv, men det hjelper å lese det du skriver om jobben din. Du «ufarliggjør» det å fly (…og det er det jo, men oppi hodet til en med flyskrekk….) Tusen takk for gode mat-tips også 😉 Mvh Elin

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.