Jeg går for striper

Jeg har sovet så godt i natt og våknet ikke før 08.40 og det er «å sove frempå» til å være meg. Jeg var sent hjemme fra jobb i går kveld, og i dag blir det enda senere.Det er alltid så vanskelig å velge når man stikker hode inn i klesskapet på morgenen. I dag gikk jeg for striper. Klassisk og fint synes jeg, og denne genseren er fra Ralph Lauren. Jeg har hatt den i flere år og jeg kommer tilbake til denne om og om igjen.

4 kommentarer om “Jeg går for striper

  1. Enkel og klassisk ! Kjøper man kvalitet, varer plagget gjerne mange år…..

    Jeg ser min garderobe stort sett inneholder klassiske klær, som jeg gjerne har i mange år, klassiske plagg skal mye til før de blir helt ut av mote syns jeg. Liker også at det kan være elegant, men også avslappet til hverdags.

    Men, sommerstid er det mere farger i bruk og mere mønster på meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.