Vegetarmiddag

Man oppfordres til å spise mindre kjøtt og hvorfor ikke spise vegetar en gang i blant. Jeg laget zoodles av søtpotet og fant inspirasjon hos Caroline Berg Eriksen Tidligere syntes jeg  søtpotet var litt søtt og emnet i smaken, men nå har jeg lært meg å like det veldig godt.img_4905Jeg valgte kikerter i steden for cashewnøtter, da nøttene er så veldig kaloririke. Det fungerte fint, men man holder seg kanskje mett litt lenger med cashewnøtter.

Kikerter, hvitløk, salt og litt vann moses med stavmikser. Søtpoteten skrelles og kuttes opp med et juliennejern. Stek søtpoteten i smør eller olje i en stekepanne, tilsett (litt mye) basilikum, babyspinat og litt salt og så kikertmosen. Til slutt smuldres Chevre i blandingen.img_4928Da er det bare å nyte denne smakfulle vegetarmiddagen. Jeg tror dette også kan fungere som en side dish til stekt kyllingfilet, eller som en kveldssnack, eller som en tapasrett.

3 tanker på “Vegetarmiddag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s