Hei og god morgen

Her er det bare å komme seg ut av sengen og opp.  Jobben kaller på en tur fra Bergen til Lanzarote og tilbake. Jeg skulle gjerne ha ligget her litt til. Noe av de beste med hotellovernatting er det deilige og krispy sengetøyet synes jeg. Rent og nyvasket sengetøy hver natt. Kjenner følelsen?

Som jeg savner en god kopp sitron-ingefær-og myntete. Jeg har pådratt meg en liten forkjølelse, men så lenge jeg kan utligne trykket i ørene går det nok bra.En god, varm og lang dusj i et delikat og rent bad, og jeg er klar for jobb. Jeg er imponert over jobben de gjør, de som vasker og holder alle rommene så fine slik at jeg får følelsen av å være den første til å overnatte her.

På gjensyn, kanskje allerede i kveld.

4 kommentarer om “Hei og god morgen

  1. Samme jeg tenker…at de som gjør rent rommene, slik at vi ikke tenker på alle andre som har sovet der før oss.
    Beste som finnes er rent sengetøy.
    Her i huset skiftes der hver fredag, så nytes helgen med rent sengetøy 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.