God morgen, kjære dere

Kjenner du følelsen av å våkne opp god og uthvilt etter en god natts søvn, og solen kiler deg på nesen gjennom en glippe i gardinen? Så god følelse. Etter det ufyselige været i går, så er dette helt magisk. Solen varmer husveggen, og vanndamp stiger som røk utenfor vinduene, der jeg sitter i stuen med morgenkaffen og ser på.Rosene har fått stå ute i natt for å friske seg opp til en ny dag på bordet. Bare å gå ut og hente dem inn var en nytelse akkompagnert med sol og fuglekvitter. I tillegg drømte jeg meg bort i denne inspirasjonen fra YouTube.

I dag pakker jeg kofferten for nye eventyr på jobb i fire dager. Jeg har jo vært hjemme ganske lenge nå siden jeg måtte sykemelde meg forrige søndag da jeg mistet stemmen. Kanskje møter jeg noe av dere på flyet i løpet av disse dagene, hvem vet. Vi ses fra et sted i landet og ta vare på bollesøndagen. Spis så mange du orker, det er lov i dag.

4 kommentarer om “God morgen, kjære dere

 1. God søndag og god vakt til deg !
  Herleg å vakne til go¨vær etter ein slik gråværdag som var over heile Vestlandet i går.
  Tenkte på dei mange som var på Østlandet og gjekk på ski i vinterferien, og trudde dei ville få ein strabasiøs tur heimatt. Men, i dag er det sol frå skyfri himmel og snart tid for ein nydeleg søndagstur.

 2. Roser er vakkert. Selv hadde jeg samme følelse da jeg våknet opp i dag, ble fyllt med energi, var så vakkert der ute å jeg kjenner kroppen bare blir fyllt opp med energi. Det går mot vår og lysere tider, ha en flott søndag

 3. Nytelse å se den vakre yoga videoen du her har funnet !
  Tenk å ha sånn kontroll over kroppen ? Så sterk og smidig…wow…jeg blir imponert !!!

  Jaja, mistet nesten lysten til å ta mine små yoga øvelser (les: tøy og bøy) etter dette…. trøster meg med hun startet ung og har holdt på hver dag i alle år !!!

  Men, noe er bedre itte no’….! Så «hund og katt» øvelse her kommer jeg…..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.