Første av tre

Jeg er ferdig med første natten av tre på hotell rundt i Norge. Etter en god frokost tok jeg turen ut i Haugesund der jeg er nå. Dere som er med meg på Snap vet jo det allerede. Det var ganske kaldt ute, og etterhvert begynte det å snø også.Egentlig ganske koselig utsikt fra rommet mitt. Litt sånn «behind the scenes». Her har jeg det godt med vannkoker på et fresht og greit rom.De fleste byer har vel noe grafitti, også Haugesund, og det er jo gøy å oppdage litt nye ting når jeg er i de samme byene relativt ofte.Man må jo bli litt glad for å stå og vente på på bussen her, og kanskje oppdage nye små detaljer for hver gang på denne fargerike veggen.Ikkje tenk på det. Det er vel en god oppfordring man kan ta med seg fra tid til annen, og på YouTube kan du høre musikken fra Hjerteslag og sangen, Ikkje tenk på det, men ikke akkurat min musikksmak.

Dog var oppfordringen på veggen fin, syntes jeg, og det er kvinnedagen i dag, 8.mars. Har ikke vi kvinner ofte en tendens til å gå og tenke og dvele ved ting, og gi oss selv dårlig samvittighet? Nå skal vi ikke tenke på det lenger, men løfte hodet, løfte hverandre opp, støtte hverandre og gå videre stolte og rake i ryggen og med senkede skuldre. Vi skal stå på og gjøre hverandre til gode mennesker.

Vi ses fra et nytt sted i morgen, håper jeg. Ha det fint så lenge.

5 kommentarer om “Første av tre

 1. Gratulere med dagen !
  Ja, la oss prøve å tenke at me er gode nok og bygge opp kvarandre.
  Flott veggkunst i Haugesund, for det er faktisk kunst i klasse med mange maleri i høg prisklasse…
  Haugesund er ein by eg berre har vore innom på eit kurs ein gong.

 2. Så morsomme bilder, aldri vært i Haugesund !
  Artig grafitti…særlig den ved buss stasjonen lyste jo godt opp. Bedre sånn, enn når det bare er laget hærverk med stygge bokstaver og klin.

  God jobb / reise videre 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.