Natt to er over

Jeg har hatt denne natten i Bergen, og jeg innrømmer det glatt, jeg er veldig glad i hotelldelen av jobben min. I alle fall når jeg får noen ekstra timer før jobben kaller igjen. Rent sengetøy, rent bad, ikke noe jeg bare må gjøre før ett eller annet, og jeg liker å bare rusle litt rundt i byen.Litt kaffe og people watching må til ved kafévinduet.Fristelser på rekke og rad, men disse dagene på jobb har jeg bestemt meg for å ikke spise kaker og sukker. Det får holde med alt det jeg spiser og lager hjemme for tiden.P3090020.JPGLitt window shopping

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg blir så glad over å se på alle blomstene og dekorasjonene som fyller blomsterbutikkene nå for tiden. Du bugner over av blomster, planter og stasj, og jeg elsker å gå og titte på. Noen ganger tenker jeg på hvem som kjøper alle disse blomstene og hvilket hjem de kommer til. Lurer på hvor disse søte små ulldottene havner.

En natt igjen i enda en ny by. Vi ses og ha en fin dag.

10 kommentarer om “Natt to er over

 1. Jeg har været i Bergen for mange år siden og husker den som en dejlig by. Dine billeder er fulde af god stemning, så det er den nok stadig 🙂 Jeg er helt vild med de små får. Hvis jeg var kommet forbi, var de nok havnet hos mig 🙂

 2. Åhh…det så veldig koselig ut. Var i Haugesund i sommer og jeg likte meg så godt. Bodde på Scandic Maritim 🙂
  Nyt dagene 🙂

  Klemmer fra Monica

 3. Gud så lekker den YSL grå vesken er !

  Mange fristelser du får på din vei i forskjellige byer 😉
  Og jeg hadde ikke greid å la være noe søtt fra den disken du viste oss..mamma mia, så mye godt !!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.