Lykke! I kveld skal jeg hjem.

Å, som jeg gleder meg til å komme hjem i kveld. Det skal bli godt, selv om jeg våknet her i Oslo til strålende sol, blå vårhimmel og jeg skal drikke kaffe med Malin.Jeg, som er så mye på flyplasser, er heldig og kan velge fra et stort utvalg sminkeprodukter til taxfreepriser. Jeg har hørt så mye ros om øyeblyanten til Estée Lauder og nå har jeg kjøpt den, og den leverer. Jeg valgte 03 Smoke som er mørk grå. Vi godt voksne damer bør ikke bruke for mye og for hard sminke, synes jeg. Derfor er denne grå perfekt i fargen. Less is more gjelder her også. It’s all in the details.Jeg synes det er så koselig med småting, som dette sengeteppet som lå på hotellsengen.Og se på flaskeåpner Harepus som henger på baderomsveggen. Ja, jeg er kommet frem til at det må være en flaskeåpner. Har du andre forslag?

4 kommentarer om “Lykke! I kveld skal jeg hjem.

 1. Nææ så fine og morsomme detaljer !
  Hvilket hotell i Oslo er dette, tro….???

  Ja, du må bare le av oss, altfor mange jern i ilden !
  Jeg innrømmer det så gjerne (vi er gærne, og min mann har altfor mye energi)
  men annekset – skal få fortsette uten vår tilstedeværelse, MÅTTE bare være her når det startet opp,
  betale litt, velge ut gulv, få tegnet opp køyesenger som skal bygges, møbleringen stort sett på plass for så å vite lyspunkter og elektriske punker,osv osv osv ….men dette har vi jo litt trening på så det gikk fort unna 😉

  Neste prosjekt blir å starte en prosesse å selge….ja, Villa’n vår i Italia, tenker vi å få solgt om ett par år….
  så joda, vi tar til fornuft og skal «down size» som det så fint heter på engelsk 🙂

  God helg fine deg !

 2. Flaskeåbner er et godt bud 🙂
  Jeg bruger samme øjenblyant, min er i en brungrå tone, og jeg er så glad for den!
  Nu er du nok hjemme og nyder forhåbentlig en dejlig fredag aften. – God weekend!
  Kh Nana

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.