God morgen, lørdag

Så god følelse å våkne opp i min egen seng, og jeg er superklar for den beste dagen, lørdag. Jeg gleder meg til å dra på butikken for å handle til helgen, fylle stuen med nye friske blomster og krydderurter, og så har jeg jo noen prosjekt da.Heng med her på bloggen senere i dag, så skal du få se hva jeg driver på med. Stay tuned!

                                                                God lørdag så lenge.

6 kommentarer om “God morgen, lørdag

 1. Jeg er litt på etterskudd med kommentarer, litt vel mye å ta tak i etter artikkel i Aftenposten.
  Men nå har jeg lest dine innlegg fra de ulike byene. Du blir nok litt bortskjemt når du kan være så mye på gode hotell! Men jeg forstår deg når du synes det er godt å våkne i egen seng. Nyt helgen!
  Hilsen fra Tove/fargeneforteller.

 2. Hei
  Jeg får fortsatt ikke til å legge igjen kommentar til deg ‘på vanlig måte’
  Prøvd med mannens epost også, men det er umulig
  Må tydeligvis være logget inn i wordpress

  Så nå har jeg logget inn med facebook,, og skiftet netteleer og håper det funker

  Vel, håper du får en strålende lørdag ♥

  Klem fra Ingvild
  http://hverdagsthing.blogspot.no/

  1. Så dumt, Ingvild. Uansett var det veldig koselig å høre fra deg. Jeg møter jo mannen fra tid til annen, og det er hyggelig. Jeg vet ikke hvorfor du ikke får kommentert. Når jeg prøver på mannens ipad skriver jeg bare hans epost og navn og da går det gjennom.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.