Rødrosa smoothie 

Tidligere har jeg visuelt servert dere min friske og gode grønne smoothie, og i dag serverer jeg min rødrosa variant.Smoothie er så friskt og godt, og anbefales varmt. Jeg lager det både titt og ofte som en hverdagsdessert etter middagen.Til den rødrosa bruker jeg frosne bær fra fryseren. Vi har bær både hjemme og på hytta, og dette er en fin måte å bruke dem på. Det som gjør smoothien ekstra god er komosmelken og mynten jeg har oppi, synes jeg. I denne har jeg litt frossen banan, jordbær, bringebær, rips og blåbær og som nevnt, kokosmelk og mynte. Jeg har også oppi litt vann til jeg får passe konsistens, og jeg serverer den sånn slushsktig. Det liker jeg.

En kommentar om “Rødrosa smoothie 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.