God morgen, mandag

I dag våknet jeg med et smil om munnen, så deilig. Hvorfor jeg smilte, jo fordi jeg er frisk, jeg har fri og skal hente barnebarna i barnehagen.  Jeg kan bruke dagen til det jeg vil og ikke minst, vi hadde det så hyggelig i går kveld.Hvor kjekt er det ikke når venner i nabolaget kommer til oss på en kopp te en søndagskveld på sparket. De enkle tingene i livet, altså, skal ikke kimse av dem. Te, god prat og hyggelig samvær en søndagskveld vi ellers ville har tilbragt i hver vår stue foran tv-en, iPaden eller med en bok i fanget.

Nå stikker jeg en tur på yoga, og vi ses senere i dag. Ha en fin mandag så lenge.

2 kommentarer om “God morgen, mandag

  1. Jeg var glad i forvejen, og jeg er endnu gladere efter at have læst dig indlæg 🙂 Der er så mange små og store ting at glæde sig over i hverdagen. God dag til dig!

  2. Det lyder virkelig som en rigtig hyggelig aften og når den så sidder i kroppen til næste dag, så er det da bare for herligt. Nyd din dag. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..