God morgen, mandag

I dag våknet jeg med et smil om munnen, så deilig. Hvorfor jeg smilte, jo fordi jeg er frisk, jeg har fri og skal hente barnebarna i barnehagen.  Jeg kan bruke dagen til det jeg vil og ikke minst, vi hadde det så hyggelig i går kveld.Hvor kjekt er det ikke når venner i nabolaget kommer til oss på en kopp te en søndagskveld på sparket. De enkle tingene i livet, altså, skal ikke kimse av dem. Te, god prat og hyggelig samvær en søndagskveld vi ellers ville har tilbragt i hver vår stue foran tv-en, iPaden eller med en bok i fanget.

Nå stikker jeg en tur på yoga, og vi ses senere i dag. Ha en fin mandag så lenge.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

2 kommentarer om “God morgen, mandag”

  1. Jeg var glad i forvejen, og jeg er endnu gladere efter at have læst dig indlæg 🙂 Der er så mange små og store ting at glæde sig over i hverdagen. God dag til dig!

  2. Det lyder virkelig som en rigtig hyggelig aften og når den så sidder i kroppen til næste dag, så er det da bare for herligt. Nyd din dag. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..