Knekkebrød uten mel og gryn.

Det er jo mange av oss som lager knekkebrød selv for tiden, og tommelen opp for det. Selvgjort er ofte velgjort. Mine knekkebrød er derimot helt uten mel og gryn, og jeg er, utrolig nok, ikke lei etter å ha spist dem flere år nå, faktisk.Jeg hadde bare fem stykker igjen og bakte nye i går formiddag. Det man skal huske på med denne type knekkebrød, er at de er ekstremt kaloririke på grunn av frøene, som inneholder store mengder fett. Er du interessert i oppskriften kan du lese videre, for her kommer den og den gir to brett.

4 dl vann, 4 ss olje, 4 dl sesammel, 2 dl sesamfrø, 3 dl solsikkekjerner, 2 dl gresskarkjerner, 1 dl chiafrø og litt salt. Jeg strør litt maldonsalt på toppen før steking på varmluft en times tid på 150 grader.

Etterpå er det bare å nyte resultatet med en god kopp nylaget te.

5 tanker på “Knekkebrød uten mel og gryn.

  1. Heimelaga knekkebrød høyre med til det daglege brød…
    Litt annaleis mi oppskrift, men me lika dei.
    Takk for oppskrifta di, kanskje eg skal prøve den.

  2. Tilbaketråkk: GOD MORGEN, FINE LØRDAG | Ingrid Tunheim

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s