Klarte du det?

Utfordringen jeg kom med i går? Jeg klarte det ikke helt, glippet et par små ganger, men er likevel god fornøyd.Jeg har vært på kurs et par dager og sjefen min fortalte en historie som en av mine kollegaer i Danmark skulle ha opplevd ombord i flyet. Enten historien er sann eller ikke, så synes jeg den var hysterisk morsom. Engelsk humor, altså. De er gullgode.

Upper class engelskmannen som sitter på setet ved midtgangen spør min kollega som kommer nedover cabinen med vognen sin: «Are you happy?» Min kollega: «Yes, sir, I’m very happy» Engelskmannen: «Could you inform your face, please».

God søndag til deg. I dag tar jeg meg en tur til Tenerife og tilbake.

10 kommentarer om “Klarte du det?

 1. Engelskmennen får sagt det, på enn så herlig, tørr måte 🙂

  Skal vel innrømme, at ja…jeg har vel også sett av og til flyverter som ikke smiler, og som min mann sier:
  «så veldig streng ut da»
  (og kan vel rett og slett se litt sure ut), okey jeg skjønner de er slitne og lei masete passasjer,
  men ett smil er veldig hyggelig å bli møtt med ;))
  – og stort sett er det jo det enn ser, smilende flyvertinner / purser.

  Var vel SAS som i sin tid på 1980 tallet oppfant «smilekurs»….?
  Mener jeg har lest ett sted….ref. Janne Carlzon, tror jeg..

  1. Ikke alle har et ansikt som viser glede selv om man føler seg glad, inkludert meg selv. Jeg ser alltid «sint» ut. Det har jeg hørt helt fra jeg var et lite barn. Dog syntes jeg det var en utrolig morsom kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..