Salat med gratinert gresskar

Jeg er så glad i gresskar, både som jeg viser her, og som syltede som tilbehør til middagen. Jeg blir glad bare av å se på dem. Se den fine oransje fargen. Det er godteri for øyet på en grå dag. Jeg deler dem opp i biter og steker dem i stekeovnen.Jeg strør på litt salt og olivenolje, og steker dem på 200 grader til de har litt god tyggemotstand, og rører litt i dem av og til.Når de nesten er ferdige, legger jeg på litt Chevre til gratinering.Da er det bare å lage en enkel salta til lunch med gratinerte gresskar på toppen. Dette er skikkelig digg.

6 kommentarer om “Salat med gratinert gresskar

  1. En virkelig flot orange farve – hos os i Danmark kalder vi dem vist butternut squash. Jeg køber dem nogle gange, bare fordi de er så flotte, men din opskrift er jo lige til at bruge – og så med lækker ost!

  2. Kæft’ en lækker salat 😀 Jeg er bare ikke god til at bruge græskar, glemmer det eksistere, da det aldrig rigtig har været end del af min kost, heller ikke da jeg barn. 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.