Stilleben

Hei igjen. Som tiden flyr avgårde selv om jeg har fri hele dagen. Hjelpes! Noen av dere så på Snap at jeg prøvde meg på et DIY prosjekt. Det ble ikke helt vellykket og jeg må Google litt ser jeg.Jeg har et lite stilleben på salongbordet og har byttet ut de hvite lysene med noen duse lysegrønne. Det blei så fint, og kjekt å la de tradisjonelle hvite hvile litt. Bildet er tatt nå i kveld og lyset deretter. Jeg synes ofte stuen vår er koseligere på kveldstid enn i fullt dagslys.

Ha en smashing kveld, og så ses vi i morgen.

2 kommentarer om “Stilleben

  1. Så fint. Den der ( tigeren) fate har eg og ilag med enkel messing- kubus lysetake. Ser me er i slekt . Hehe..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..