God morgen, torsdag

Hvor fin skal ikke denne dagen bli. Solen skinner og jeg har kledd meg i lyse bukser. Det er jo sol og det er vår. Kan ikke bli bedre enn det. I tillegg skal jeg hente jentene i barnehagen og ha dem på overnatting.Men først skal jeg av alle ting på kino i formiddag. I det fine været. Jeg skal se Hidden Figures, og to timer etterpå er jeg jo ute igjen. Dersom jeg får tid vil jeg dra på gartneriet en tur. Det er et godt sted å være for inspirasjon og påfyll om våren.

Ha det fint så lenge, vi ses😘

4 kommentarer om “God morgen, torsdag

  1. Hei. Vet du hva jeg har gjort. Har bestilt kopper fra Figgjo. De blir sendt i morgen. Koppene er lik dine og var på fabrikkutsalg. Ingen her som selger Figgjo. Solgte det tidligere så vi har endel derfra. Takk for at de skrev hvor de var fra. Ha fortsatt en fin dag.

    1. Hei Anna-Marie. Jeg tror ikke det er så mange som selger Figgjo i butikk egentlig. Jeg har også kjøpt mine på fabrikkutsalget. 15-20 minutter i bil fra meg. Jeg har de koppene og med helt hvite tallerkener til og er kjempefornøyd.

  2. Aii, for sidder du bare og ligner en hel million i dit lækre forårstøj. 😀
    Rigtig god dag med dine små piger/børnebørn – I kommer helt sikkert til at have en dejlig dag 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..