Hidden Figures

Formiddagskino kan anbefales altså. Etter filmen var mine venninner og jeg på kaffebar og storkoste oss i det nydelige været vi hadde i dag. Utrolig hva go’vær gjør med oss. Jeg blir så lykkelig, glad og takknemlig.Filmen var veldig god, syntes vi, og har du ikke sett den, så anbefales den virkelig. For noen damer, sier bare jeg. Hatten av for dem. Heldigvis hadde min veninne med seg tørkepapir til meg, for lettrørte meg hadde selvfølgelig behov for det flere ganger. Her kan du se Trailer for Hidden Figures.

Ha en fin kveld, dere. Vi ses i morgen😘

En kommentar om “Hidden Figures

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..