Kaktuser

Grønne planter og kaktuser er i skuddet for tiden har jeg forstått og se på denne kaktusskogen som jeg fant på mitt lokale Wiig gartneri.De er jo så søte selv om de stikker litt. En av dem blei med meg hjem, selv om jeg har noen fra før. Kaktuser er bra for meg som er mye borte med tanke på at de ikke trenger så mye vann. Nå fremover er jeg jo like mye på hytta som hjemme nesten. Ja,ja, dersom jeg ikke er borte på jobb da.

Ha en fin lørdag. Kanskje ses vi senere i dag😘

7 kommentarer om “Kaktuser

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..