Kom og hils på mine nye venner

 

Er de ikke søte, disse to små? Jeg kjøpte dem på en gjenbruksbutikk for 20 kroner. Og jeg som sjelden og aldri oppsøker gjenbruksbutikker og loppemarked. Jeg klarte ikke å gå fra dem der i butikken.Minstemann hadde ikke lyst å være i fokus, så storebror måtte trå til og ofre seg. De kan jo bli fine som et lite innslag på stilleben, og for barnebarna å leke med også. Messing har jeg forstått er på full fart inn i hjemmene våre igjen, og da er jo jeg klar med disse nye vennene mine.

2 kommentarer om “Kom og hils på mine nye venner

  1. De er rigtig, rigtig søde – sådant et par ønsker jeg mig også! Jeg må på loppejagt – igen 😉

  2. Virkelig søte, skjønner godt du falt for disse to 😉

    Ja, husker du messing tiden ?
    Jeg hadde masse messing lysestaker m.m., og er rett og slett litt ferdig med messing kjenner jeg, så blir vel neppe noen messing lysestaker her på en stund igjen…men, disse to du fant, de kunne nok jeg også ha tatt med meg hjem hi hi hi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..