Ingen dag uten leppestift

I alle fall er det slik for meg. Jeg er avhengig, og tidligere likte jeg de fete, gode og myke leppestiftene. I den alderen jeg er nå, blir det litt annerledes med tanke på at de fete lett sklir ut i linjene rundt leppene. Nå er jeg avhengig av en Lipline fixer i tillegg.Jeg har hatt leppestift fra utallige fine og dyre merker gjennom årene, også mange feilkjøp. Nå har jeg fått meg en ny favoritt. En billig leppestift til 80 kr kjøpt i panikk på Cubus en dag jeg ikke kunne finne min i vesken. Denne er nr 23 Plum og jeg har nå en i hver veske og et par i roteskuffen, og er så fornøyd med den.

Med denne leppestiften får man selvfølgelig ikke den gode velværefølelsen av luksus som de fra Chanel, Dior, YSL osv. gir, men akkurat nå betyr ikke det så mye for meg.

7 kommentarer om “Ingen dag uten leppestift

  1. Jeg har også læbestifter i alle tasker og lommer – og i rodeskuffen i entreen 🙂 Jeg bruger L’Oréals læbestifter. De er bløde og lækre og ikke særligt dyre. Jeg skal måske også have fat i en lipline fixer …

  2. Har kjøpt mange dyre leppestifter gjennom de siste årene..Trodde at de var mye bedre enn billige. Det siste jeg har er No 7. Synes de er like god som de veldig dyre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.