Skam

Ja, jeg er litt sent ute med å se Skam og føler jeg er den eneste som ikke har sett serien. Jeg har tenkt at dette var laget for ungdom, men nå når serien er blitt skamrost over store deler av verden måtte jeg jo bli kjent med de skjønne ungdommene. Og jeg innrømmer det, hver episode fenger meg og er helt betatt av Eva, Nora, Isak, Jonas, Vilde, William og de.Har du sett Skam?

11 kommentarer om “Skam

 1. Nej. Jeg troede som du, at det mest var en ungdomsserie. Men den får virkelig meget ros – så måske skulle man give den en chance?

 2. Har sett alle sesongene og er blitt kjempe fan av den. Viktig å få med seg sjølv om me voksne, får jo sett kos ungdommen har det i dag. Også tar den opp viktige tema.

 3. Jeg har ikke sett Skam .. Bare noen klipp når noen av skuespillerne har blitt intervjuet og slikt . Men skjønner at den er fin, får prøve å få sett den etter hvert :)) Annebe

 4. Serien går jo også sin sejrsgang her i Danmark, men jeg har kun set et enkelt afsnit. Hvis jeg havde haft teenagebørn, tror jeg, at jeg ville have været mere interesseret. Men jeg er blevet så dårlig til at huske at følge med i serier, og det med at streame – ja, det føler jeg mig næsten for gammel til 😉

 5. Japp, jag har följt Skam. Nästan skäms lite för jag är ju inte i den åldern. Fantastisk serie.

 6. Ikke sett denne serien faktisk, mye fordi vi ikke får inn NRK her i Italia…..
  Men, det morsomme var da jeg snakket med min yngste niese (13 år) om serien, hvorpå hun sier til meg:
  Nei, tante Helen den serien er for barn og tenåringen, og jeg syns det er så dårlig gjort at alle voksne skal se på den ! Du får ikke lov….

  Så vet du hva, jeg lar ungdommen få ha den serien for seg selv 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..