Graham  Swift

For tiden leser jeg Morsdag av Graham Swift. En nydelig og stille historie som handler om den 24.mars 1924.OLYMPUS DIGITAL CAMERADet er morsdag og den ene dagen da alle tjenestefolk får fri fra pliktene sine.Hvordan skal foreldreløse Jane Fairchild, som ikke har noen mor å besøke, tilbringe dagen? Les gjerne mer utfyllende omtale av Graham Swift Morsdag her. Jeg kjenner at jeg vil lese denne nydelige boken sakte. Det er jo perfekt nå når jeg har to uker fri fra jobb og har dratt på hytta en tur. Og ja, jeg skal prøve å ikke finne på nye prosjekt slik som jeg ofte pleier.

Og du, har du lyst å bli med meg på Snap og/eller Instagram finner du meg på ingridtunheim. Håper vi ses, jeg har plass til mange.

6 kommentarer om “Graham  Swift

  1. Den høres koselig ut 🙂 Lagt deg til på snap- men det skjer ikke noe der, så har nok gjort noe feil. Prøver igjen 🙂

    God kveld klem Monica

  2. Takk for tips henhold til blogg ;o) Da er jeg i gang med ny blogg.
    Det er alltid koselig med en god bok. Ønsker deg en god ferie og kos deg masse på ferie.
    Har nå lagt deg til på snap også ;o)
    Klem fra Janne/frk. Langård

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..