Ting jeg liker

Når jeg er i Lillesand liker jeg å ta turen innom Kafé Strandhaven, som ligger midt i sentrum av den lille byen. Lillesand er et helt passende navn. Koselig liten hvit Sørlandsby.Det var regnvær da vi var der, desto bedre å sitte inne og nyte den gode lune atmosfæren. Faktisk en gang jeg var der med mine døtre så var Kronprinsesse Mette Marit og prinsesse Ingrid Alexandra også der. Jeg har jo hatt med MetteMarit på flyet flere ganger, men jentene mine syntes det var stas. Sommerstid er det yrende liv her, og uteserveringen foregår på baksiden i den idylliske haven som strekker seg ned til sjøen.De har så utrolig gode hjemmebakte kaker, og jeg falt for en mandel- og kokoskake med ostekrem på toppen. Himmelsk, rett og slett, og mannens gulrotkake var like god. De har sunn mat også, altså, og det er like godt alt sammen. Det er bare søtmonsen meg som er mest opptatt av kakene og kaffen.De har også forskjellige arrangememt på kveldstid, men det har aldri jeg vært på.De fine og fargerike barstolene. Jeg blir glad bare av å sitte og se på dem. På denne tiden av året er det kjekkere å se inn i lokalet enn ut vinduet for people watching. Det er ikke så mange mennesker å se. I alle fall ikke på en så regntung dag som da vi var der.Er ikke dette morsomt og kult da? Se den fargerike koppen og tallerkenen og de bruker servise i alle slags varianter. En skikkelig rustikk og urban perle i bitte lille Lillesand. Er du i byen er dette stedet et must til alle årstider, selv om uteserveringen i hagen på sommeren er toppers.

12 kommentarer om “Ting jeg liker

  1. Har bare vært som snarest innom Lillesand. Derimot i Grimstad har jeg vært mange ganger. Har familie som bor der og i Fevik. Grimstad er også en fin liten by synes jeg. Så fint og gå langs havna hvor det en fin sommerdag er yrende båtliv.

  2. Så koselig det så ut der, må nok ta en tur fra Bergen til Lillesand til sommeren. Ha en superfin helg.

  3. Kagerne lagde jeg mærke til med det samme; jeg er vist også en «søtmons». Barstolene ser også flotte ud, og i det hele taget ser caféen hyggelig ud.

  4. Den cafe ser enormt hyggelig ud og rigtig hjemmelig. Jeg er sikker på at man føler sig rigtig dejligt velkommen der. Jeg elsker når ikke alt passer sammen, ligesom koppen og tallerknen. 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..