Søvnproblem

Har du søvnproblem? Det har jeg fra tid til annen, men heldigvis ikke ofte. Vanligvis sover jeg «any time and any place, men noen ganger våkner jeg midt på natten og har problemer med å sovne igjen.IMG_5052.JPGEr jeg hjemme da, står jeg opp og lager meg en kopp kamillete, setter meg i go’stolen i stuen og sjekker nyhetene på iPaden, leser litt, eller bare slapper av. Når koppen er tom legger jeg meg igjen, og jeg vil påstå at jeg sovner igjen i 9 av 10 tilfeller. Om det er  placebo, kamillete eller hva, spiller ingen rolle så lenge det funker.

Er jeg på hotell, åpner jeg Appen, Yoga Studio, på iPaden og slår på et av programmene Deep Relaxation Meditation. Den er så behagelig å høre på at jeg sovner nesten hver gang.

8 kommentarer om “Søvnproblem

 1. Som nattevakt har jeg ofte problemer å sove etter endt vakt, Blir liggende og taste på tlf noe jeg egentlig vet ikke er smart. Men kanskje jeg rett og slett skulle satt med ned med en kopp beroligende te før jeg finner senga og ta den med en god bok.
  Ønsker deg en fin dag!

  Klem

 2. Ja, da er du veldig heldig syns jeg. Når du har det «så enkelt»
  Og det er jo flott! ♥

  Vet mange som sliter med å sove, heldigvis finnes det gode innsovningstabletter…
  Jeg må innrømme at jeg tok en slik tabl i går og fikk 8,5t god søvn i natt
  og føler meg i kjempeform nå i dag 🙂
  Ikke så ofte jeg bruker det.
  Men det er bedre å sove etter 20 min enn å ligge å vri seg i senga i 3-4timer…

  Klem

  http://hverdagsthing.blogspot.no/

  1. Å sove kan være vanskelig for mange, og jeg er heldig. Jeg har aldri tatt noen form for sovemedisin, men trenger det jo heller ikke. Men hvem vet, kanskje en gang.

 3. Jeg kan anbefale å gå inn på innstillinger på iPhonen og endre innstillingen på lysstyrken til «nightshift» da får en en mye mer dempet lys. Det sies jo at det blå lyset fra PC, iPad, iPhone osv virker oppkvikkende… det kan stilles inn på fra-til klokken, så neste morgen er instilllingen på sitt vanlige igjen.. genialt;) jeg sover alltid også med sovemaske over øynene( myk silke, som er lystett)
  Hilsen fru nattvakt:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..