En usunn og en sunn

Jeg har vært på hytta en uke nå og har spist så mye kaker, godteri og usunn mat og jeg kjenner at kroppen min liker det ikke. Jeg derimot, jeg elsker det.Etter en usunn uke skal jeg nå gi kroppen min en sunn uke. Jeg startet med frokosten i dag, og nå er jeg på jakt etter den videre motivasjonen.  P4040008.JPGJeg fortsatte med salat med gresskar til lunch, og kjenner kroppen min er blitt i bedre humør allerede. Det er så uendelig enkelt å bli fristet med alt det jeg vil ha, men som kroppen min ikke ønsker.

Wish me luck!

9 kommentarer om “En usunn og en sunn

  1. I wish you luck, og samme her. Jeg går i daglige feller og angrer og er så deppa …
    Jeg får gjøre som deg. Være sunn. Motivasjonen er jo der egentlig, jeg bare glemmer det… hele tiden 😥

  2. Bra start !!

    Vi hadde en kyllingsalat til middag igår, med jordbær til dessert !
    Sommeren nærmere seg, og da ønsket om å gå ned noen kiloer…..så spørst det om vi greier det ;))))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..