Banankake

Jeg hadde barnebarna på overnatting i går, og dere som følger meg på Snap så at det både er kjekt og slitsomt på en gang. Jeg hadde et par overmodne bananer liggende og med god assistanse fra småjentene sittende på kjøkkenbenken bakte vi en kjempegod banankake. Eller rettere sagt, to kaker.

  • 2egg
  • 2 kopper sukker
  • 2 moste bananer
  • 1 kopp smeltet smør
  • 8 ss melk
  • 2,5 kopper mel
  • 0,5 kopp lettkokte havregryn
  • 2 ts bakepulver
  • 2 ts vaniljesukker
  • 1 ts natron

Pisk egg og sukker til eggedosis og ha oppi resten. Jeg brukte to små lange former, men mengden passer også til en rund på 24 cm. Kaken stekes på nederste rille på 180 grader i 30-45 minutter.

Danske Pia, med den flotte bloggen FiftyFabulous har bakt bananbrød om du heller har lyst å prøve ut det for dine modne og småbrune bananer.

5 tanker på “Banankake

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s