Ting jeg liker

Jeg har litt dilla på kaktuser om dagen. Jeg synes de er dekorative og søte, og så er de så lite kravstore. Bare de får en skvett vann i ny og ne er de fornøyd. Det passer jo fint hos oss som tilbringer mye tid på hytta på Sørlandet, og jeg har ikke de grønneste fingrene.Jeg har dem på et fat for å beskytte bordet. Jeg oppdaget nemlig at pottene ikke er helt tette, og det er ikke gøy med vannflekker på bordplaten.Disse søte små vet jeg ikke om er kaktus eller en type sukkulent, dekorative er de i alle fall i mine øyne. Jeg blir glad når jeg ser på dem, og det er så fint med en liten grønn fargeklatt på bordet.Og så har jeg denne dronningen da. Superskjønn, spør du meg, og dette er sikkert en kaktus. Den har i alle fall nåler og ser nesten ut som en skulptur. Love them all!

De neste månedene kommer de nok til å føle seg litt tilsidesatt, for nå er det blomstring ute i hagen som gjelder for meg, og i dag skal jeg blandet annet sette noen sukkererter i jorden. Barnebarna og jeg synes det er gøy å plukke dem i hagen og spise rett fra planten.

5 kommentarer om “Ting jeg liker

  1. Fine bilder hvor har du kjøpt di 3 krukkene som er like på det første bilde?
    Jeg fikk en stor flekk på mitt bord, fordi jeg hadde satt en blomsterkrukke med en orkide på borde.

  2. Jeg er vild med krukkerne på det første billede, men kan næppe finde dem i Danmark. Endnu en grund til at komme de nordlige provinser snart 😉

  3. Så fint der er med små små kaktuser og sukkulenter på bordet. De to uten pigger mener jeg er sukkulenter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.