De små tingene

Jeg håper dette skal bli en fantastisk dag selv om jeg skal på jobb mer eller mindre hele dagen. Det kommer nok til å føles slik i alle fall, for 6 avganger og landinger er ganske mye, og jeg er på hotellet ved 23.30-tiden. Jeg har en tannlegetime i formiddag og må dra rett derfra til jobb, men jeg prøver å fokusere på de små tingene som gir glede i livet. Mange små gleder samlet kan bli til et høyt fjell med magisk utsikt.Jeg startet dagen i hagen med kaffe i hånden for å beundre, og lukte på, de vakreste narsissene utenfor stuevinduet. Det er vår, solen skinner, bjørkebladene er irrgrønne og jeg kjenner meg så frisk og opplagt. Det er en fin start, og i dag har jeg mulighet til å gi mennesker jeg møter en hyggelig kommentar. Jeg blir altså så glad av denne årstiden som er full av nytt friskt liv og forventninger.

Dagens motto; Find joy in the ordinary

3 kommentarer om “De små tingene

  1. God dag til dig, Ingrid! Det lyder som en lang arbejdsdag, men det kan jo heldigvis være ret sjovt at gå på arbejde 🙂 Om lidt vil jeg gå ud i min køkkenhave. Den giver også glæde!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.