Hvordan bære et skjerf

Jeg fryser og synes det fortsatt er kaldt ute, og jeg hadde kledd meg altfor lite på jobb i går. Iskaldt var det i flydøren både i Trondheim, Bodø og Tromsø, og nå angrer jeg på at jeg ikke har med meg ullgenser og ullskjerf. Jeg lar meg lure av solen og at det er mai måned. Faktisk er en tredjedel av mai gått allerede, og jeg har så lyst å holde tiden bitte litt igjen. Hvor ble det av mars og april, liksom. Uuææææ. Tiden forsvinner så altfor fort og det i et galopperende tempo.Jeg gleder meg i alle fall til jeg kan bytte ut ullskkjerfet med en tynnere og enklere variant. Hvor deilig skal ikke det bli. Et skjerf er kledelig til nesten alle antrekk, og på YouTube finnes en mengde filmer som viser forskjellige måter å bære det på.

Har du lyst på litt inspirasjon kan du se hvordan Dominique Sachse bærer sitt skjerf og Anna Ann har sin måte å gjøre det på.

6 kommentarer om “Hvordan bære et skjerf

  1. Lekkert!!!! Takk for fine tips og jeg er helt enig… bruker litt skjerf innimelloom her jeg også. Det er kjølig og hufsete igjen her også etter to deilige dager i helgen (fre og lør) … i skrivende stund, øs pøs regn! og jeg har også skjerf på i dag… brrr…

  2. Ann Anna var så flink med skjerfet. Min svigerinne lærte meg og knyte flyvertinne knute på skjerfet mitt. Mange år siden det så det er glemt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..