Til bølgene

Jeg liker å alltid ha en bok tilgjengelig og da er det fint å ha den på iPaden min. Den har jeg alltid med meg på jobb, siden den også er et jobbverktøy. Jeg låner de fleste bøkene, som du kanskje allerede vet, på bibliotekets app, eBokBib, også denne.

Til bølgene av Ida Løkås er en fin og lettlest fortelling om Zahl som bor på en øy og vil at alt skal være som før. HER kan du lese mer om boken.

2 kommentarer om “Til bølgene

  1. Ikke kommet meg på pad ennå…….er på PC, og liker fremdeles å ha med meg en pocket bok jeg …
    Ser at Kindler, tror det heter det, er så populært i england, vet ikke her, men min engelske venninne mente det måtte være noe for meg, men nei takk. Kjøpte med meg 3 engelske pocket bøker sist jeg var i England, noe må holde Waterstone oppe å gå ennå….hi hi hi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..