The Zen of Flower Arranging

Jeg er så glad i blomster. De gir meg så mye inspirasjon og glede og jeg blir nesten, forresten ikke nesten, jeg blir rørt av å se at det blomstrer og gror rundt meg. Jeg skulle ønske at fingrene mine var grønne, men det er de ikke, bare litt lysegrønne.Se på de skjønnhetene. Er de ikke fine? Kirsebær-og morelltreet i hagen står i full flor og tenk, til sommeren blir blomstene til de deiligste bær. Men, ingen humler og bier, ingen bær, så jeg håper vi får besøk. Jeg skal i alle fall gjøre mitt for at de skal trives hos oss. Om to tre dager blomstrer nok epletrærne også. Etter avblomstringen ligger kronbladene som konfetti på plenen. Vakrere blir det ikke.

Jeg liker alle slags blomster, også de som man får kjøpt og får satt sammen til de vakreste buketter. Se bare på disse gutta HER. De kan det. Her er både stemningen, blomstene og hele greia en nytelse. Jeg serverer deg litt blomster-zen i kveld. Nyt det!

4 kommentarer om “The Zen of Flower Arranging

  1. Jeg elsker også blomster, og jeg bliver også bevæget af alt det smukke derude omkring os. Siden jeg var barn har jeg plukket buketter, og der er noget meditativt over at plukke og arrangere blomster. Og det ER da fantastisk at sidde under et blomstrende frugttræ 🙂

  2. Så vakkert! Jeg er også glad i blomster. Men når jeg ser bildene dine, blir det krystallklart for meg at det er langt, det landet vi bor i… Heldigvis er jeg fullstendig i stand til å fryde meg over krokusen på plena og vet at snart kommer liljene og primulaen. Og så er lyset tilbake – 5 netter til – og så starter årets lengste dag – to måneder uten solnedgang.

    1. Det har absolutt sine fordeler å bo nord i dette lange og vakre landet vårt også. Jeg er jo så heldig å få komme til alle landsdeler med jobben min, og alle har de sin sjarme og egenart som er verdifull.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..