Magic loop

Jeg håper søndagen din har vært strålende. Det har ikke min helt, for jeg har ventet på solen hele dagen i dag også. Den kom nå for et par timer siden og jeg håper den blir her resten av ferien min. Jeg hengte opp hengekøyen og fikk en liten power nap og det gjorde underverker. Hengekøy er så digg å ligge i, gynge litt og filosofere. Den nye genseren passet perfekt der i dag.

På Snap for noen dager siden så du som er med meg der at jeg skulle i butikken for å kjøpe kafffe og kom ut igjen med et nytt strikketøy. Nå er strikketøyet blitt til en deilig myk kosegenser som jeg skal bruke på litt kjølige kvelder i utestuen. Mønster er fra Line Langmo.Denne har jeg strikket med magic loop og altså brukt samme rundpinnen på hele genseren, bol, ermer og hals. Fra nå av kommer jeg ikke til å strikke med noe annet enn rundpinne, tror jeg.

Ta en titt på snutten fra YouTube og lær å bruke magic loop du også. Det er helt genialt.

5 kommentarer om “Magic loop

  1. Endelig, endelig finder jeg dig igen. Har før fulgt dig på fru tunheim. Blev kisteglag over at du stadig har en lækker blog – du er stadig lige så smuk. Ekspert i mode – så super flot. Gode ønsker for dagen. Charlotte Brixen

  2. Herleg genser !
    Det er litt kjølege kvelder, men jammen kan sola varme om dagen når den er framme.
    Magic loop har eg ikkje prøvt, har lese om det, men synest det ser innvikla ut.
    I alle fall, takk for link.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.