Morning bliss

Håper du har hatt en god natts søvn og er superklar for en fantastisk søndag. Jeg våkner nesten alltid tidlig på morgenen uansett dag, full av energi og pågangsmot, og faller ned som en skinnfell på ettermiddag- og kveldstid. Ha,ha, i dag hadde jeg stekt et brett bananmuffins allerede før klokken 09, samt spist frokost og drukket kaffe. Sikkert mens mange fortsatt lå og døste i sengen og la planer for søndagen.Jeg lager ofte formene selv og steker muffinsene i metallbrett med plass til 12 stykker. Jeg klipper et bakepapirark i 9 deler og legger i formen. På denne måten kan jeg fylle mer deig i hver form og få større og høyere muffins. Det liker jeg. Jeg synes det blir mer dekorativt også, jeg. Om du vil kan du også knytte en sløyfe eller hyssing rundt hver muffinss før servering for å gjøre dem enda mer dekorative.

Dersom du har lyst å bake mine muffins finner du oppskriften her som banankake. Det er godt å tilsette litt havregryn og hakkede nøtter også oppi, men det gjorde ikke jeg i dag. Jeg hadde rett og slett ikke noen av delene i kjøkkenskapet. 

Nå har jeg så lyst at det skal komme litt sol og varme, og jeg gir ikke opp. Jeg har fri fem deilige dager til.

En kommentar om “Morning bliss

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..