Min favoritte

Jeg håper du har hatt en strålende fin mandag og start på en helt ny og ubrukt uke. Her hos oss har kvelden senket seg og jeg håper den har gjort det hos deg også. Jeg har brygget meg en stor kopp av favoritteen min. Den som jeg lager av varmt vann, fersk sitron, ingefær og mynte. Den er så god altså.Dagene går så fort, og da jeg var på butikken i dag kjøpte jeg et nytt strikketøy. Når jeg først begynner, er det så gøy og jeg vil strikke hele tiden, men det vil ikke høyrearmen min ha noe av.

Nå skal jeg kose meg med tekoppen min, skrive et par forespørsler på mail og kanskje se en episode av favorittserien på Netflix for tiden. Det er så bra nå når de kan lastes ned og ses offline. Vi har jo ikke trådløst nett på hytta. Jeg nyter at kveldene er blitt lengre og lysere. Love it! Vi ses😘

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..