Hesnes gartneri & kjøkken

Vi har besøkt Hesnes gartneri & kjøkken som er et unikt lite sted litt utenfor allfarvei, like øst for Grimstad. Det er virkelig verdt et besøk om du er i de traktene. Kjører du RV 420 fra Dyreparken til Hesnes i steden for E18, får du en pittoresk tur i tillegg  gjennom vakkert kulturlandskap med nydelige gårder, blomsterenger, kyr på beite og glitrende skjærgård langs kysten, og i tillegg går veien gjennom Grimstad by.

Jeg er så glad i slike små unike steder og her kommer et knippe bilder som viser noe av det de byr på. De fleste av grønnsakene og blomstene er fra deres egen produksjon.Kafeen har både inne- og uteservering.

Det finnes sikkert flere slike koselige og unike steder rundt i landet vårt. Det er så delikat og jeg har vanskelig for å velge ut hva jeg skal ta med meg hjem. Jeg har lyst på det meste og blir så lett inspirert og begeistret av slike steder. I vår pose havnet egenproduserte asparges, småtomater, hylleblomsteddik, vårløk og et par kanelboller.

En kommentar om “Hesnes gartneri & kjøkken

  1. Har vært ganske ofte i Grimstad da jeg har familie der. Flott sørlandsby. Da har et bilde av kjøkkenkluter. Synes og se at det er kluter fra Solvang. Har kjøpt endel av slike og de er så gode. Fikk lengsel til Sørlandet. I dag var det skudd her i nord. Mange fine bilder som du har tatt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.