Sommerens søteste isbiter

Jeg har laget de søteste isbitene for å gjøre litt ekstra stas på sommeren. Slike små ting som dette gjør meg altså så glad og jeg gleder meg til å servere kald drikke med disse søte små oppi. Jeg er kanskje litt fjollete på slike søte ting, men pytt. Jeg har fått tak i garantert sprøytefrie små filoler og de vil pynte opp ethvert glass, synes du ikke?Det var litt vanskelig å få trykket dem nedi vannet, for de fløt raskt opp igjen, men det gjør jo ikke noe om de ligger på toppen av isbiten heller.

3 kommentarer om “Sommerens søteste isbiter

  1. Det er da de yndigste isterninger jeg nogensinde har set! Og jeg synes ikke det er fjollet at gøre hverdagen lidt finere. Tværtimod er det meget meningsfuldt 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..