Byvandring i Oslo

Vi var ikke på hotellet før klokken 02.30 i natt, mine kollegaer og jeg, og så herlig som det var med en tur ut i byen i formiddag.Syrinene blomstrer over alt og gir fra seg sin sin berusende duft av sommer og glade dager.Blomsterkonfetti pryder fortauene, og trærne er så fine med sine blomster som fortsatt klorer seg fast til kvisten.Vi ruslet bort til Naustet som ligger mellom Operaen og Vippetangen, rett i sjøkanten. Så kult sted som er bygget av drivved og bølgeblikk. Les mer om stedet og tanken rundt HERInnvendig er kafeen møblert med gamle retromøbler og ting jeg kjenner igjen fra min barndom. Her snakker vi sjel og atmosfære.Turen fortsatte til Vippa, som jeg har skrevet om tidligere HER. Vi vandret videre til Akershus festning som denne helgen har Middelalderfestival. Vi besøkte ikke festivalen, men møtte mange middelalderkledde mennesker og aktører.

Og så måtte jeg bare vise kollegaene mine denne perlen og favoritten i Briskebygata, Albin Upp. Linn Skåber skal visstnok gjøre et opptak her inne i morgen til en serie hun holder på med, og som ikke jeg ser på, men det må jeg kanskje få med meg nå.

Tiden går så fort, og nå er det allerede dags for å ikle meg uniformen min igjen og ta turen opp til Gardermoen. Vi ses. Håper du her en superduper søndag.

3 kommentarer om “Byvandring i Oslo

  1. Jammen har du vært på vandring i Oslo. Så fint alt av busker og treer er i full blomst. Kanskje vi bor i et galt sted av landet. Ikke tegn til blar eller blomster på buskene være. Du er så flink med apparatet så synes fikk et lite innblikk i byen. Ha fortsatt en fin kveld.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..