Hello monday

Mandager er også fine dager og spesielt på denne tiden. Lyst når man våkner om morgenen og passe mørkt når man går til sengs, og enda lysere skal det bli. Nydelige farger er det utendørs også. Det gjør noe med både kropp, sjel og det sosiale livet. Man møter naboen, slår av en prat og blir oppdatert om livet i de andre husene i gaten.Jeg er bare hjemom på en lynvisitt i dag. Jeg har vært hos en legespesialist i formiddag. Da måtte jeg skilles fra mine arbeidskollegaer i går kveld. De dro videre til Kristiansand og jeg dro hjem for å nå avtalen min. Nå er jeg snart i uniformen igjen på vei tilbake til Oslo for å møte dem igjen, og vi fortsetter på vårt arbeidsprogram de neste dagene.

Det er en logistikk for dem som jobber med å ha crew på alle fly til enhver tid, og det blir krøll i systemet når jeg får en legetime midt i arbeidsperioden og de må skaffe en ny person til å ta de turene jeg skulle ha hatt. Jeg kan ikke bare dra til legen og komme tilbake like etterpå slik som mange andre kan.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

9 kommentarer om “Hello monday”

  1. Så deg på Gardemoen i dag. Tenkte jeg skulle takke deg for at jeg får littt hverdagsinspo hver dag…men motet sviktet så da får jeg takke deg her istede

  2. Digger den gule vesken din altså !

    Håper alt gikk bra hos legen, ja der kan enn nok ikke akkurat be om å få time når det passer SAS……. 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..